Célunk az általunk gyártott termékek – papírdobozok, papírrekeszek, papírtáskák – kifogástalan minőségének biztosítása és fejlesztése, a piaci igényekhez igazodó folyamatosság és rugalmasság fenntartása. Fontosnak tartjuk a Kft. elért piaci pozíciójának megőrzését, stabilizálását, piacának bővítését, a termelés folyamatának javítását.

Tevékenységünk során arra törekszünk, hogy a szerződésekből és a vonatkozó előírásokból adódó minőségi, műszaki és határidős követelményeket megrendelőink teljes megelégedésére teljesítsük és erre építve újabb ügyfeleket szerezzünk. Ennek érdekében alakítottuk ki, működtetjük és folyamatosan továbbfejlesztjük az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszerünket.

A rendszer működtetése során a Társaság messzemenően alkalmazkodik a változó igényekhez, az új minőség követelményekhez, és ezért fokozott hangsúlyt helyez az ügyfelek igényeinek a megismerésére és elvárásainak messzemenő teljesítésére. A Társaság vezetése fontosnak tartja, hogy a minőségi célok teljesítésében a maga szintjén minden munkatárs elkötelezetten részt vegyen, feladatait magas szinten, folyamatszemléletben oldja meg. Az ARLE Kft. vezetése elkötelezett felelősséget érez a minőségpolitikában megfogalmazottak iránt, gondoskodik terjesztéséről, hogy a Társaság dolgozói megértsék, alkalmazzák és betartsák az abban foglaltakat.

Horváth László
ügyvezető igazgató